Voetbal Invest stopt ermee

Voetbal Invest stopt met bestaan. Vanaf 2019/2020 worden er geen extra trainingen meer aangeboden door Voetbal Invest.
Eigenaar en trainer Rik Geurts legt uit waarom.

“In januari 2016 ben ik begonnen met Voetbal Invest. Dit om de kids extra voetbalscholing aan te bieden, aangezien voetbal mijn passie is en ik dit graag met de jongste spelertjes wou delen. Hierdoor heb ik in 2017 de keus gemaakt om daarnaast niet meer als hoofdtrainer actief te zijn, maar te assisteren. Voor aanvang van het seizoen 2018/2019 kreeg ik echter de kans om bij Olympia’18 in Boxmeer aan de slag te gaan als verantwoordelijke van de Onder 19-1 en hoofd jeugd opleiding. Ambitie was om dit te combineren met Voetbal Invest, de praktijk leert echter dat ik veel tijd kwijt ben bij Olympia’18.”

“Bij Olympia’18 heb ik het enorm goed naar mijn zin, een hele warme ambitieuze club waar nog genoeg werk aan de winkel is. Daardoor kwam ik in de situatie terecht dat ik een keus moest maken tussen Olympia’18 en Voetbal Invest. Het coachen en begeleiden van een teamproces tijdens trainingen en wedstrijden geeft mij toch meer voldoening dan enkel het verzorgen van trainingen, waardoor ik besloten heb te verlengen bij Olympia’18 en te stoppen met Voetbal Invest.
Een moeilijk besluit omdat ik altijd enorm heb genoten van het enthousiasme en de leergierigheid van alle kids. Een van de vele hoogtepunten voor mij was “een dag profvoetballer bij Voetbal Invest” waar liefst 40 kinderen een dag hebben beleefd die in het teken stond van het leven als profvoetballer. Tevens ben ik er trots op dat er meer dan 100 kinderen kennis hebben gemaakt met de trainingsmethodes van Voetbal Invest en er hopelijk het een en ander van hebben geleerd. Hierbij is plezier altijd de basis geweest.”

“Ik heb het 3 jaar lang met enorm veel plezier gedaan. Via deze weg wil ik iedereen enorm bedanken voor alle support om van Voetbal Invest een succes te maken! Zonder iemand te kort te willen doen wil ik alle deelnemers extra bedanken! Door jullie inzet en lachende gezichten gaf het trainen bij Voetbal Invest mij altijd enorm veel voldoening. Uiteraard blijf ik actief betrokken in de voetbalsport waar we elkaar op en langs de velden zeker nog zullen treffen. Nogmaals bedankt en geniet van het voetbal, of het nu als speler, trainer of als supporter is.”

Dit lopende seizoen is er nog de mogelijkheid voor het aanvragen van clinics / trainingen ter plekke. Voor beschikbaarheid kunt u contact opnemen via info@voetbalinvest.nl of via 06-51198756.
Indien u interesse heeft in een overname (van materiaal) dan kunt u ook contacten met info@voetbalinvest.nl of via bovenstaand telefoonnummer.
Vanaf het seizoen 2019/2020 stoppen alle activiteiten van Voetbal Invest.