Sponsoren JDS bedrijfsautomatisering bv en Knijnenburg Advies verlengen

Voetbal Invest is blij te kunnen melden dat zowel hoofdsponsor JDS bedrijfsautomatisering bv als Knijnenburg Advies ook komend seizoen actief zijn als shirtsponsor.
JDS bedrijfsautomatisering bv is sinds de allereerste training al zichtbaar op de shirts van Voetbal Invest met hun “Plan-IT”. JDS bedrijfsautomatisering bv (hierna JDS) is maatschappelijk enorm betrokken bij sport(activiteiten). Behalve Voetbal Invest zijn zij namelijk ook verbonden aan VVV-Venlo, Sv Venray, Lake Valley en de Venrayse Singelloop.
Ook Knijnenburg Advies draagt de sport in de regio Noord-Limburg een warm hart toe en is voor het 2e jaar op rij rugsponsor van Voetbal Invest.

JDS is een florerend bedrijf met tientallen werknemers. Gevestigd te keizersveld 25 in Venray. Zowel nationaal als internationaal acterend. JDS is bedreven én gedreven in het analyseren van automatiseringsvraagstukken. Zij bieden een bedrijfsspecifieke oplossing, speciaal gericht op uw wensen, met standaard producten en prijzen. Kijk hier voor de website van JDS.

Knijnenburg Advies is een relatief jong bedrijf, begonnen door eigenaar Albert Knijnenburg. Knijnenburg Advies is een bancair en bedrijfskundig adviesbureau gespecialiseerd op de food en agri sector. Ze ondersteunen bedrijven op zowel strategisch, bedrijfskundig als bancair vlak. Bedrijven met een prima perspectief behoren tot de klanten, maar ook bedrijven waar het perspectief onder druk staat en zaken geherstructureerd moeten worden. Knijnenburg Advies biedt toegevoegde waarde voor ondernemers en mede vanwege een vooruitziende blik altijd een oplossing. Voor meer informatie kunt u altijd op de website kijken.

Trainer en eigenaar Rik Geurts van Voetbal Invest is blij met de gecontinueerde samenwerking. “Wij zijn blij dat Julian Hendriks namens JDS en Albert Knijnenburg namens Knijnenburg Advies hun steentje willen bijdragen middels het sponsoren van Voetbal Invest. Vooral omdat ze sponsor van Voetbal Invest willen blijven is heel erg fijn.”

Sponsoren Voetbal Invest 2018-2019