Knijnenburg Advies nieuwe sponsor Voetbal Invest

Knijnenburg Advies is met ingang van het seizoen 2017/2018 de nieuwe rugsponsor van Voetbal Invest. Daarmee wordt Knijnenburg Advies de tweede lokale partner voor het komende seizoen.
Knijnenburg Advies is een jong bancair en bedrijfskundig adviesbureau, opgericht door Albert Knijnenburg. Het bedrijf richt zich met name op de food en agri sector en ondersteunt bedrijven in deze branche op zowel strategisch, bedrijfskundig als bancair vlak. Bedrijven met een prima perspectief behoren tot de klanten, maar ook bedrijven waar het perspectief onder druk staat en zaken geherstructureerd moeten worden.

Knijnenburg Advies staat voor toegevoegde waarde voor ondernemers en biedt mede met een vooruitziende blik altijd een oplossing. Voor meer achtergrond over Knijnenburg Advies, zie de website.

Albert Knijnenburg: “wij hechten veel waarde aan (talent)ontwikkeling van kinderen en sporters. Voetbal Invest is daarvan een mooi voorbeeld in Noord-Limburg.”

Ook Voetbal Invest is zeer verheugd over, de hopelijk duurzame en langdurige, samenwerking. De spelers zijn inmiddels al weer volop actief in de prachtige nieuwe shirts.