JDS bedrijfsautomatisering bv en Voetbal Invest verlengen samenwerking

Shirtsponsor van het 1e uur, JDS bedrijfsautomatisering bv, en Voetbal Invest verlengen de samenwerking met 1 seizoen. Hierdoor is JDS bedrijfsautomatisering bv ook in het seizoen 2017/2018 shirtsponsor bij dé voetbalschool van Noord-Limburg. Ze staan met hun “Plan-IT” op het shirt van alle deelnemers.

JDS bedrijfsautomatisering bv is opgericht op een zolderkamer in 1985 door Julian Hendriks. Heden ten dagen is JDS (Junior Data Systems) een florerend bedrijf met tientallen werknemers. Gevestigd te keizersveld 25 in Venray.
JDS bedrijfsautomatisering bv is bedreven én gedreven in het analyseren van automatiseringsvraagstukken. Zij bieden een bedrijfsspecifieke oplossing, speciaal gericht op uw wensen, met standaard producten en prijzen. Voor meer informatie over JDS bedrijfsautomatisering bv, Plan-IT en andere gegevens kun je op hun website kijken.

Voetbal Invest is verheugd met de verlengde samenwerking. “Wij hechten veel waarde aan een hechte, duurzame en langdurige samenwerking. JDS bedrijfsautomatisering bv is er al vanaf de allereerste training bij als shirtsponsor, wij waarderen het dat zij ook komend seizoen deze samenwerking continueren”, aldus eigenaar Rik Geurts.
Vanaf zondag 24 september zullen de spelers weer in gloednieuwe tenues (met Plan-IT logo) starten aan de training. Inschrijven kan nog tot en met 17 september.