Inschrijven voorjaar 2017 niet meer mogelijk

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de voorjaarstrainingen van 2017. Voetbal Invest heeft alle inschrijvingen in goede orde ontvangen en de informatie over alle trainingen is reeds verstuurd per e-mail naar alle deelnemers.
Wij gaan dit voorjaar op woensdagmiddag en zondagochtend de trainingen verzorgen. Mocht je een keer willen komen kijken ben je van harte welkom.

Meer informatie over de inschrijvingen voor het najaar van 2017 volgt via deze website en onze social media kanalen. Mocht je hierover vragen hebben kun je ook altijd contact opnemen via info@voetbalinvest.nl.

Wil je ook een keer trainen volgens de innovatieve Voetbal Invest methode? Wij kunnen ook naar jullie toekomen. Neem voor informatie over trainingen / clinics contact met ons op via info@voetbalinvest.nl