Op naar 2017!

Terugkijkend op het oprichtingsjaar 2016, mocht Voetbal Invest extra voetbalscholing geven aan maar liefst 31 verschillende sportieve kids. Variërend van J09-spelers t/m J015 spelers. In totaal zijn er 2 modules geweest, de 1e module van Voetbal Invest in het voorjaar van 2016 werd het voetbalseizoen 2015/2016 afgesloten, waarna na de zomervakantie wederom een groep enthousiaste kinderen extra training hebben gehad op een innovatieve manier. Zo werd er niet alleen getraind met SmartGoals (sinds de oprichting), maar is er inmiddels ook met parachutes, SKLZ Rebounder en tennisballen getraind. Alles om de trainingen leuk, innovatief en uitdagend te maken met als doel het ontwikkelen van het individu.

Ook in het jaar 2017 gaan we er alles aan doen om de kids met een glimlach te laten beginnen aan de trainingen om ze met een brede smile af te laten sluiten. Het voorjaarspakket zal aanvangen op woensdag 4 en zondag 8 maart. Zoals je van ons gewend bent, worden de woensdagmiddag en de zondagochtend de dagdelen waarvoor je je aan kan melden. Ook in 2017 zullen de trainingen weer bestaan uit een stukje loopscholing, en natuurlijk veel functionele techniek wat we koppelen aan inzicht, overzicht en snelheid. Techniek in de breedste zin van het woord, aannames, passeerbewegingen, passtechniek, traptechniek alsmede dribbeltechniek.

Tot aan de start van de trainingen kun je op onze social media terecht om de “Skill van de week” te oefenen. Zodat we ook tijdens de winterstop, als de voetbalschool stil ligt, jullie een betere voetballer proberen te maken. Iedere week een nieuwe move welke je helpt extra trainingsuren te maken en de balcontrole te verbeteren. Want: “Invest to become the best”! Investeer in jezelf om het beste uit jezelf te halen.
Wil jij ook middels innovatieve trainingen een betere voetballer worden?
Je kunt al aanmelden voor de trainingen in het voorjaar van 2017. Aanmelden kan rechtstreeks via www.voetbalinvest.nl/aanmelden.
Selecteer Voorjaarspakket 2017.
Voor meer informatie kun je altijd de website bekijken of onze social media kanalen, ook kun je natuurlijk altijd even contact opnemen. Info@voetbalinvest.nl of +31651198756

Op naar een mooi en sportief 2017! Tot begin maart.